Home
Kunst10Daagse Bergen
Creatieve Route
Schilderijen
Keramiek
Objecten
Magda Schouten
Sponsoring
Contact

Sponsoring  - Als kunstenaar houd ik constant mijn doel voor ogen. Mijn doel is om creaties te maken met de volgende kenmerken: vrolijkheid, kleurrijk en een diversiteit aan onderwerpen. 

Mijn creaties op de kaart zetten! Iedereen snapt dat ik dat niet alleen kan. Juist het gezamenlijk nastreven van een doel bindt elkaar en bevordert de saamhorigheid. Het stelt mij in staat telkens weer beter te worden. Ik ben buitengewoon trots op de sponsor(s) die mij in staat stelt me te ontwikkelen.

Plusine ICT - Plusine ICT draagt de wielersport een warm hart toe. Illustratief hiervoor is onze ondersteuning van diverse baanwielrenners en wielerverenigingen in met name Noord-Holland. Topprestaties neerzetten vergt doorzettingsvermogen en toewijding. Deze kenmerken vindt u ook in de werkwijze van Plusine ICT. Daarnaast sponsort Plusine ICT diverse goede doelen o.a. op het gebied van sport, cultuur en jonge kunstenaars.

Plusine ICT is HP Converged Infrastructure Specialist- Plusine ICT is een specialist in datacenter oplossingen waaronder server & storage. Onze specifieke werkzaamheden zijn het adviseren, leveren, implementeren en beheren van hardware, software, storage en back-up systemen. Een jarenlange ervaring stelt ons in staat om de beste IT oplossingen voor u te vinden. Plusine ICT biedt u daarbij vooral technische expertise, professioneel project- management en goed georganiseerde support. Door samen met u te sturen komen we zelfs de moeilijkste bochten door.

Plusine ICT en Cloud (IAAS-SAAS)
Plusine ICT beschikt over de juiste ervaringen in shared services, cloud computing en datacenter transformatie projecten om voor u de juiste omgeving samen te stellen. Plusine ICT helpt u de overstap te maken naar een zeer flexibele gecombineerde cloud infrastructuur.

Kampioenen onder elkaar - Met ruim 30 jaar ervaring en ruim 50 medewerkers is Plusine ICT een toonaangevend dienstverlener voor met name middelgrote en grote ondernemingen en overheidsinstellingen. Kijk voor meer informatie op http://www.plusine.com/